header-lot-of-happiness
Loterij Nederland

Lot of Happiness

7.9 / 10

Lot of Happines behoort tot de overkoepelende organisatie Fairshare Nederland. Dat is een onafhankelijke organisatie op het gebied van loterijen. Ze staat onder toezicht van de Kansspelautoriteit. Zoals Lot of Happiness het zelf verwoord, doen ze dingen ‘net even anders’. Het stelt een innovatieve en spannende loterij te zijn. Bij elke trekking heeft het als doel om extra inkomsten te genereren voor goede doelen uit Nederland. Het gaat hierbij om goede doelen voor kinderen. Vijftig procent van élke trekking gaat naar goede doelen. De doelen waarvoor het geld bestemd is beschikken over een ANBI-status. Lots of Happiness is nog relatief jong, pas in 2017 kreeg het zijn licentie en halverwege 2018 vond pas de eerste trekking plaats.

demo-attachment-196-Path_218

Review

Plus en minpunten
Loterij

Speel bij Lot of Happiness

vinkje Opbrengsten 50% gaat naar goede kinderdoelen
vinkje Maak kans op € 1000.000
vinkje Winkans van 1 op 5

Trekkingen en uitslagen

Elke tweede maandag van de maand vindt de trekking plaats. De lotnummers worden getrokken door een onafhankelijk notaris. In de maanden maart, juni, september en december vindt op de vierde maandag van die maand vindt de trekking plaats van de speciale Grote Goede Doelen Trekking. De locatie van de trekkingen is Zeist in het kantoor van de notaris. Op afspraak is het mogelijk de trekking bij te wonen.

De uitslag is te vinden op de website van Lot of Happiness in dezelfde week als die van de trekking. Winnaars worden per mail automatisch geïnformeerd over hun prijs, zij blijven tevens anoniem.

Trekkingsdata

 • Maandelijkse trekkings moment
  Elke tweede maandag van de maand

Uitslagdata

 • Trekkings moment
  Uitslag te vinden in dezelfde week als trekkingsmoment

Prijzen

De prijzen van Lots of Happiness kunnen verschillen, van de hoogte van het geldbedrag tot het prijzenpakket überhaupt. Een speler kan per maand dus voor een andere prijs in aanmerking komen. bijvoorbeeld de hoofdprijs van €1 miljoen, maar ook lagere bedragen zoals €50 of €5. Ook kan het verschillen tot een fiets of een handdoek van Lots of Happiness. Het actuele winstpakket staat altijd op de site vermeld, daar kan je deze dus zien. De kans om iets te winnen is twintig procent.

Deelnemen en lid worden

Je start online met spelen. Eerst kies je goede doelen, vervolgens vul je een aanmeldformulier in. De loten bestel je, deze worden vervolgens opgestuurd in de mail met een eigen uniek lotnummer. Deze mail moet goed bewaard worden omdat hiermee uiteindelijk gespeeld wordt. Zonder mailadres is meespelen niet mogelijk, al is het mailadres van een kennis ook voldoende. Per keer is het mogelijk maximaal drie hele loten te kopen, ter waarde van €12,50.

Deelname

 • Enkel lot
  €12,50

Opzegtermijn

 • Opzegtermijn van 1 maand. Per brief, bellen of online

Goede doelen

De helft van de opbrengst van Lots of Happiness gaat direct naar goede doelen, en specifiek op doelen die zich inzetten voor kinderen. Bijvoorbeeld kinderen met een onstabiele thuissituatie, een gebrek aan ontwikkelingskansen of ziekte. In totaal gaat het om 450 goede doelen, voorbeelden zijn waaronder CliniClowns, Stichting Opkikker, KiKa, Strong Babies en Make-A-Wish. Op de website van Lot of Happiness is de volledige lijst te zien.
kika-logo
stichting opkikker logo

Speciale trekkingen

Naast de twaalf reguliere trekkingen zijn er ook vier speciale Grote Goede Doelen Trekkingen. Die vinden élk seizoen plaats, op de vierde maandag van maart, juni, september en december.

Opzeggen bij Lot of Happiness

Opzeggen kan op twee manieren. Er kan of gebeld wordend- naar 085 130 34 75- en de opzegging is dan vaak binnen één minuut geregeld, of het is mogelijk om een online opzegformulier in te vullen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met minder loten te gaan spelen.

Opzegtermijn

 • Opzeggen kan via online opzegformulier of via de telefoon

Speciale trekkingen

Contact opnemen met Lot of Happiness kan via 085 30 36 481, van maandag t/m donderdag tussen negen en vijf uur. Op vrijdag is de telefonische klantenservice een uurtje eerder gesloten. Mailcontact kan echter altijd worden opgenomen door te mailen naar [email protected].

Onderstaand adres van Lot of Happiness kan worden gebruikt voor het sturen van een kaart.

FAIRSHARE Nederland t.n.v. Lot of Happiness

Entrada 100

1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Vergelijkingswebsite

Wij vergelijken voor jou

5+ jaar ervaring

Wij hebben een uitgebreid team met verschillende expertises. Al ruim 5 jaar proberen wij onze bezoekers de meest relevante informatie aan te bieden over loterijen

Elke loterij zijn eigen review

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij loterij spelers een uitgebreidde en betrouwbare review geven. Dit doen wij voor elk soort loterij

Zowel nationaal als internationaal

Naast nationale loterijen focussen wij ons ook op internationale loterijen. Zo geven wij voor ieder wat wils. En zijn wij altijd up-to-date

Complete aanbod van loterijen

Wij hechten veel waarde aan goed advies. Om transparant te blijven geven we elke loterij een betrouwbare review met zowel plus- als minpunten

Andere loterijen

Wellicht ook interessant